Oboustranný diamantový brusný kámen SK11 - zrnitost 400 a 1000

Kód: 5012800006
Neohodnoceno
Značka: SK11
899 Kč / ks 742,98 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
16.12.2024

Oboustranný diamantový brusný kámen od japonské značky SK11 s dvojitou zrnitostí #400 a #1000 JIS k broušení tvrdých kovů, keramických nožů, slinutého karbidu a dalších. Protiskluzová podložka součástí balení. Velikost kamene 204 x 65 x 7 mm.

Detailní informace

Garance nepoškozeného zboží
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Doprava zdarma
Doprava zdarma
k objednávce nad 4000 Kč
Výdejní místa
Přes 3000 výdejních míst
po celé ČR a SR
warranty return goods
30 dní
na vrácení zboží

Detailní popis produktu

sk11_japan_logo

Diamantový brusný kámen, s jehož pomocí lze ostřit tvrdé kovy, keramické nože či slinutý karbid, což není možné s běžnými brusnými kameny. Je odolnější proti opotřebení než běžné japonské vodní brusné kameny a nevyžaduje úpravu povrchu brusného kamene. Jedná se o oboustranný kámen dvojitým povrchem. Nepoužívejte olej, protože by mohl způsobit poškození povrchu - pokud se kámen zanese, použijte kartáč a umyjte saponátem. Po umytí vodou setřete vodu a před uložením důkladně osušte.

Vlastnosti diamantového kamene:

✅ Dvojitá zrnitost JIS: #400 a #1000
✅ Oboustranný diamantový kámen
✅ Pro tupé čepele (#400) a běžné broušení (#1000)
✅ Protiskluzová podložka součástí balení
✅ Pro materiály, na které jsou běžné vodní kameny nevhodné

Jakou hrubost vybrat?

Pro broušení opravdu tupé nebo nerovné čepele použijte kameny s nízkým JIS číslem (japonská klasifikace pro zrnitost). Čím nižší číslo, tím větší hrubost kamene. Kameny s vysokým JIS číslem jsou určeny pro finální a jemné broušení či vyhlazování.

brusne_kameny_zrnitost

  • #120 až #600 JIS: pro tupé a nerovné čepele
  • #700 až #2000 JIS: pro normální broušení
  • #3000 až #5000 JIS: pro jemné broušení kvalitních čepelí
  • #6000+ JIS: extrémně jemné kameny pro vyhlazování či odstaňování škrábanců

Doplňkové parametry

Kategorie: Hrubé (120-600)
Hmotnost: 0.78 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: